Vedete din Romania

#mutare #dani otil #ayan #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu se muta in Bucuresti

Ramasa cu vila din Snagov in urma divortului, Mihaela Radulescu nu este multumita si vrea sa se mute cu Ayan in Bucuresti pentru a fi mai aproape de Dani Otil .

Luxoasa proprietate din Snagov este parasita in cautarea unei locuinte potrivite pentru ea si fiul ei, Ayan, in capitala. Desi isi petrece cu placere noptile in garsoniera de 55mp a lui Dani Otil, Mihaela cauta acum un apartament sau vila intr-o zona centrala.

Vedeta e nemultumita de traficul aglomerat. Deoarece ajunge sa petreaca si trei ore pe drumul de la Snagov la Bucuresti, mutarea va fi benefica pentru ea si Dani. Si Ayan se va bucura de mai putin timp pierdut pe drum, pentru ca Mihaela se pare ca l-a inscris la o gradinita de lux din Bucuresti.

Mihaela a negat ipoteza mutarii impreuna cu Dani Otil, sustinand ca vrea un camin pentru ea si Ayan, in care si Dani sa fie binevenit. "Nu vreau sa discut prea mult pe aceasta tema. Este normal ca barbatul care este acum in viata mea sa treaca si pragul casei mele" a declarat ea pentru Click!

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare