Vedete din Romania

#mihaela radulescu #videoclip #tv

Mihaela Radulescu se pregateste de revenirea pe sticla

Cand a reusit sa se desparta pentru cateva ore de Dani Otil, Mihaela Radulescu a negociat cu sefii Antena 1 viitoarele aparitii pe micul ecran.

Mihaela a confirmat ca se afla in negocieri pentru o noua colaborare cu trustul Intact , pentru realizarea unor editii speciale pentru sarbatorile de iarna.

Chiar daca profilul Mihaelei a fost scos de pe site-ul Antena 1, surse din postul de televiziune au dezvaluit pentru ring ca nu s-a modificat in nici un fel cabina personala a divei care o asteapta numai pe ea, oricand ar dori sa se intoarca.

Prezentatoarea vrea sa continue si cariera in regie de videoclipuri. Ea a revenit la ideea realizarii videoclipului piesei " Fata de la tara " a lui Connect-R , dupa ce proiectul fusese amanat la plecarea divei in Monaco. Mihaela intentioneaza sa regizeze si un videoclip pentru piesa Zdob si Zdub in viitorul apropiat.

Un alt proiect care a tinut-o pe Mihaela departe de garsoniera iubitului a fost lansarea magazinului de haine pentru copii "Picioru' gras" dintr-un mall sucevean.

"Hainele sunt asa cum imi plac mie si copilului meu. Negrul scoate in evidenta expresivitatea si personalitatea unui copil si sunt convinsa ca hainele nu vor ramane pe rafturi ", a spus Mihaela, citata de Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului