Vedete din Romania

#casatorie #bogdan radulescu #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu si-a inselat primul sot

Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei, a dezvaluit motivul destramarii casniciei lor. Mihaela l-a inselat cu un dansator si a fost prinsa cu acesta in pat de catre sot.

Prima casnicie a Mihaelei Radulescu a durat mai putin de doi ani, dar ea a ales sa pastreze numele lui Bogdan, nume cu care a devenit celebra. Fostul ei sot a marturisit ca infidelitatea Mihaelei a dus in cele din urma la divort: "Cand am venit intr-o zi acasa, pe neasteptate, am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa."

Casatoria Mihaelei cu Bogdan nu s-a terminat aici. Sotul i-a mai dat o sansa, dar lucrurile nu au mai putut fi reparate intre ei. "Daca aveam mintea de acum, o paraseam pe loc. Dar eram tanar, o iubeam enorm, asa ca mi-am imaginat ca poate mai avem o sansa impreuna. Nu a fost deloc asa, chiar daca au existat discutii si in familie.", a adaugat bogdan radulescu in interviul acordat Libertatea.

Suparata din cauza zvonurilor

Mihaela Radulescu este satula de lucrurile neadevarate spuse pe seama ei si a relatiei cu Dani Otil in presa. Refuza sa le mai comenteze, dar va lua in considerare actiuni legale impotriva acestora.

"Nu mai comentez parerile tampite si superficiale ale nimanui. Acolo unde imi sunt incalcate drepturile legale, la propria imagine si la nediscriminare , ii actionez in judecata. In rest, sa se faca singuri de ras cei care-si dau atatea pareri despre viata mea personala. Nu doresc sa mai dau nici o declaratie despre oamenii care ma jignesc, le-as face doar pe plac. Si parerile lor sunt indoielnice si de proasta factura...", a spus Mihaela pentru Gardianul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare