Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu relatie #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner isi spun “Adio!”?

Diva de la Monaco a postat pe Facebook o fotografie cu iubitul sau austriac, dar si doi prieteni. In mesajul care insoteste imaginea, Mihaela Radulescu le marturiseste fanilor ca nu uita de prietenii dragi nici atunci cand este indragostita, caci acestia sunt singurii care-i raman alaturi si o ajuta sa-si revina, dupa ce povestea de dragoste ia sfarsit.


"Sa nu-ti pierzi prietenii cand iubesti”. Asa isi incepe mesajul dindreptul fotografiei amintite. “Pentru ca, se mai intampla in unele iubiri, sa uiti de ei, de prietenii care-ti sunt dragi si necesari. Cand nu esti fericita, cand nu esti total acaparata de jumatatea ta. Iubirea iti monteaza pe dorsali niste aripi fantastice si iti folosesti prietenii doar cat sa le livrezi din fericirea ta, sa-i faci martorii inimii tale pline de ..el. Dar, cand aripile astea sunt frante, cand nu te mai poti inalta la etajul cel mai de sus al fericirii tale, ei, prietenii, iti sunt aripi trainice, care te ridica la loc si te ajuta sa mergi din nou drept si sigur, catre o alta iubire. Sau te ajuta s-o repari pe cea dintotdeauna ”, a continuat Mihaela Radulescu.

“In epoca asta moderna, ne-am obisnuit sa inlocuim tot ce e stricat, cu ceva nou, pentru ca nu mai stim sa reparam, sa reinventam. Bunicii nostri nu aruncau nimic, stiau sa repare si sa faca orice sa mearga sau sa fie de folosinta in alt scop. Poate ca asta inseamni cu adevarat sa pretuiesti ce ai, sa dai valoarea cuvenita iubirii, prieteniei, chiar si obiectelor care-ti fac viata mai usoara. Sa reparam, nu sa inlocuim...., sa iubim, nu sa ratam, sa ne tinem prietenii aproape, nu sa-i indepartam cand ni se pare ca ne suntem de-ajuns", a incheiat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare