Vedete din Romania

#mihaela radulescu #ileana lazariuc #monaco

Mihaela Radulescu si Ileana Lazariuc se ocolesc in Monaco

Mihaela Radulescu si Ileana Lazariuc nu s-au imprietenit la Monaco , desi locuiesc pe aceeasi strada. Se pare ca cele doua nu s-au apropiat, chiar daca locuiesc in acelasi bloc si intre Ion Ion si Elan exista o prietenie veche.

Multi dintre prietenii din Romania ai celor doua vedete s-au intrebat cum se impaca doua romance aflate cu copiii la Monaco, pe aceeasi strada, in acelasi bloc. Raspunsul la aceasta intrebare nu a venit de la cele doua sotii de milionari decat indirect, dupa ce Mihaela nu s-a aflat la nunta lui Ion Ion cu Ileana.  Mai mult, se pare ca fosta vedeta a “Duminicii in familie” a fost scoasa din sarite de telefoanele cunoscutilor care o sunau sa afle mai multe detalii despre nunta lui Tiriac jr ..

S-ar parea ca familia Tiriac i-a ramas fidela prietenului Elan Schwartzenberg si o ignora pe Mihaela. Daca pe vremea cand Mihaela era casatorita cu Elan, doamnele erau nevoite sa-si zambeasca una alteia pe la evenimentele mondene, data fiind prietenia dintre sotii lor, acum nu le mai leaga nimic, noteaza Gardianul.

Apropiatii celor doua spun ca Mihaela si Ileana se saluta atunci cand se intalnesc, insa nu mai mult de atat. Potrivit Gardianul, o tanara din anturajul Ilenei sustine ca aceasta ar fi facut tot posibilul sa evite o intalnire cu Raduleasca si a parasit rapid un magazin din Monaco, atunci cand Mihaela a intrat in el.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare