Vedete din Romania

#mihaela radulescu #campanie antifumat #tatuaj

Mihaela Radulescu, tatuaje si trabucuri

In timp ce neaga cu vehementa ca vrea atentia presei de scandal, Mihaela Radulescu da nenumarate declaratii despre viata ei si face gafe in public. Acum, ea a dezvaluit ca vrea sa isi tatueze un scorpion , pentru ca este ascendentul zodiei ei.

Scorpionul, cel mai sexual semn al zodiacului, o fascineaza pe Mihaela. Daca primul tatuaj facut de ea in Israel este pe spate, intr-o zona mai putin vizibila , scorpionul va fi tatuat pe brat, pentru a-i completa imaginea de femeie rebela .

"Eu sunt leoaica, insa am auzit ca, dupa 30 de ani, ascendentul e mai pregnant decat zodia . Or, ascendentul meu e in Scorpion si cred ca am inceput deja sa re-simt influente ale acestei zodii", a declarat pentru presa, Mihaela isi mentine notorietatea si prezentand evenimente mondene. Miercuri seara, in rolul de amfitrioana a deschiderii cafenelei "XO Piano Cafe", a uitat ca este imaginea campaniei anti-fumat, criticata public de multi, si a fost tentata sa fumeze un trabuc de lux.

"Abia astept sa degustam bauturile fine, dar si trabucurile de lux! Ce domnisoara se ofera sa fumeze cu mine un trabuc aici pe scena?... aaaa... Cei care pufaie trabuc nu pot fi considerati fumatori, asa ca nu intra in campania antifumat, nu?!... Ca doar nu iti aprinzi trabucul pe strada... aaaa... asta inseamna ca pot sa pufai un trabuc, nu? Ca nu e tigara...", a spus ea, incercand sa repare gafa.

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului