Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #parasutism

Mihaela si Dani au sarit impreuna cu parasuta

Pasiunea pentru sporturile extreme este impartita cu drag de Mihaela Radulescu si Dani Otil. Cei au au sarit impreuna cu parasuta de la o inaltime de 3.600 de metri.

Cursele de motoare si sporturile extreme sunt un hobby pe care Mihaela il imparte cu Dani. Pasionata de mult timp de parasutism , Mihaela a sarit singura inainte sa-l intalneasca pe Dani.

Fostul sot al Mihaelei, Elan Schwarztneberg, nu a participat insa niciodata la un salt cu parasuta alaturi de ea, spune Vasile Dogaru, patronul clubului sportiv Eco-Alpin din Rasnov.

"Fac salturi cu parasuta de mai bine de cinci ani, am deja 12 la activ. Este una dintre cele mai puternice senzatii pe care le poti trai - amestecul de adrenalina , placere, zbor, cadere in gol intr-o viteza uluitoare, plutire - reprezinta pentru mine o energie de care am mare nevoie din cand in cand. Am sarit si cu Dani, din acelasi avion, la Ghimbav, in Tuzla. I-am promis ca va avea o superexperienta si asa a fost. Si urmatoarele salturi le-am facut impreuna", a explicat Mihaela Radulescu pentru Click!

Urmatorul pas pentru Mihaela sunt acrobatiile aviatice. Vedeta vrea ca intr-o zi sa invete sa piloteze un avion usor pentru a putea incerca inca un sport extrem .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare