Vedete din Romania

#tv #dani otil #emisiune #mihaela radulescu

Mihaela si Dani, impreuna la TV?

Antena 1 incearca sa dea lovitura TV a anului. Daca reuseste sa-i convinga pe Mihaela Radulescu si Dani Otil sa prezinte o emisiune impreuna, ar putea bate totul la audienta.

Audienta emisiunii "Duminca in familie" s-a dublat dupa ce Mihaela a dezvaluit relatia ei cu Dani Otil. La fel s-a intamplat si cu matinalul " Neatza cu Razvan si Dani ". Nu e de mirare ca televiziunea din Baneasa incearca sa-i aduca pe cei doi pe micul ecran in acelasi timp.

Mihaela si Dani au primit deja o oferta de emisiune sustin surse din Antena 1, citate de Click!. Diva nu e inca hotarata daca sa renunte la emisiunea care a facut-o vedeta si care, de curand, a implinit 10 ani. " Duminica in familie " este cea mai longeviva emisiune de divertisment care inca mai este pe micile ecrane din Romania.

Dani si Mihaela profita din plin de atentia presei. Mihaela accepta des rolul de amfitrioana la evenimente mondene, in timp ce Dani s-a ales cu o motocicleta BMW pentru ca reprezinta imaginea firmei. Evident, si cei de la Antena 1 vor sa beneficieze de mediatizata relatie.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare