Vedete din Romania

#iubire #internet #relatie #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela si Dani isi intetin relatia si pe Internet

Mihaela si Dani isi intretin iubirea si pe Internet. Pentru ca distanta sa nu le afecteze iubirea, cei doi “antenisti” vorbesc la telefon, insa impart si acelasi spatiu virtual. Fosta vedeta a “Duminicii in familie” mai foloseste din cand in cand blogul “matinalului” sau iubit pentru a-si impartasi gandurile catre fani.

Vedeta mutata acum pe Coasta de Azur a scris din nou ieri pe site-ul iubitului ei, dupa o absenta indelungata. Si-a inceput postul cu descrierea experientei pe care a avut-o alaturi de Razvan Mazilu , atunci cand i-a regizat acestuia spectacolul de pe scena Operei din Bucuresti.  

“Am avut un moment grozav anul trecut - m-a invitat Razvan Mazilu sa-i regizez spectacolul de la Opera - am stat in culise lipita de Dani, care a facut regia de emisie pentru dvd-ul pe care-l vom scoate din acel spectacol”, scrie vedeta, pe daniotil.ro .

Ea povesteste ca acel moment i-a adus in minte cateva intrebari, inclusiv din partea celor care au venit la spectacol. Acestia au gasit la intrarea in sala un pix si o hartie, pe care erau invitati sa scrie intrebarile si raspunsurile care le treceau prin minte in acel moment.

Si pentru a nu ramane mai prejos decat acestia, Mihaela a insiruit in postul sau o serie de 50 de intrebari, intrebarile din mintea ei, la care i-a invitat sa raspunda pe cititorii blogului. Principalele subiecte ale intrebarilor au fost viata, sentimentul de dragoste, oamenii de langa fiecare, sex, in intrebari precum: “3. Care este cel mai frumos vis pe care l-ai pierdut pe drum ?  4. La ce esti cel mai bun , ce stii sa faci mai bine decat toti oamenii pe care-I cunosti personal ?  5. Cine e iubirea vietii tale? 9. cine a avut cel mai perfect trup cu care ai facut sex (dragoste..)?  10.care e lucrul cel mai groaznic pe care l-ai face pentru bani?”.

Mihaela nu ofera insa si raspunsurile ei. Incheie insa postul spunand ca aceste raspunsuri ar putea fi o cheie in viata. “Intrebarile despre noi nu sunt niciodata de ajuns. Raspunsurile cateodata, insa, sunt suficiente ca sa ne duca mai departe, acolo unde am vrea de fapt sa ajungem, daca ne-am preocupa mai mult de noi insine, decat de altii…Astept  NISTE RASPUNSURI …”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare