Vedete din Romania

#dna #partaj #avere #divort #dani otil #elan schwartzenberg #mihaela radulescu

Mihaela si Elan - divort pentru protejarea averii?

" Divortul anului" este in atentia tuturor cu dezvaluiri socante si detalii picante din viata Mihaelei. S-a lansat o noua ipoteza, conform careia divortul a fost doar formal, pentru ca Elan Schwartzenberg este cercetat de DNA si un partaj in favoarea Mihaelei le protejeaza celor doi averea de sechestru .

Cuplul Mihaela si Elan are o avere combinata de 67 milioane euro conform Top 300 Capital , iar Schwartzenberg este cercetat de DNA pentru obtinerea unui teren de 10 ha in incinta combinatului Petrochimic Petrobrazi si in cazul in care se vor gasi dovezi de actiuni ilegale, toata averea lui poate fi pusa sub sechestru.

Curentul lanseaza ipoteza ca divortul este solutia gasita de cei doi pentru a-si pastra banii. La partaj, o mare parte din averea lui Elan poate fi trecuta pe numele Mihaelei care, divortata legal, nu mai poate fi implicata in afacerile sotului de catre DNA. 

La procesul de divort, de la care cei doi au pozat tinandu-se de mana, impartirea averii a ramas secreta, dar Mihaela a pastrat numele sotului. De asemenea, incepand cu acest an, partajul nu se mai impoziteaza. Doamna si domnul Schwartzenberg au plecat divortati, dar senini, pentru ca apoi Mihaela sa inceapa dezvaluirile despre relatia ei cu Dani Otil.   

Cea mai buna cale prin care Mihaela ar fi putut sa asigure pe toata lumea de valabilitatea divortului ar fi un weekend petrecut in strainatate, relatat in presa de scandal cu maxim de amanunte. Mihaela si Dani continua sa apara des in public impreuna, pe motor sau nu, si declaratiile ei continua saturand opinia publica cu ceva ce pana la urma ar putea fi doar o perdea de fum.

Credeti ca divortul celor doi ar fi putut fi motivat si de protejarea averii?


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului