Vedete din Romania

Mihaela Tatu a semnat cu postul Antena 2

Fosta vedeta a emisiunii "De 3x femeie" de la Acasa TV, , nu a stat prea mult departe de televiziune.  Astfel, in aceste cateva luni, asa cum s-a anuntat si in presa, vedeta a purtat negocieri cu nu mai putin de patru posturi de televiziune.

Miercuri seara, in cadrul programul special ce a marcat aniversarea unui an de existenta a postului Antena 2 , telespectatorii au aflat in exclusivitate noua destinatie a Mihaelei Tatu. In curand, vedeta va reveni pe sticla cu un nou format, despre care insa nu se cunosc detalii. Pentru a-l cita pe Mircea Badea, directorul de programe de la Antena 2, "va fi altceva".

Tot miercuri, insa in cursul diminetii, Mihaela Tatu a fost invitata la emisiunea "Conferinta de presa" a Dianei Munteanu, de la Antena 2. Pe parcursul emisiunii, Mihaela Tatu a vorbit despre despartirea de Acasa TV. "Nu m-am mai simtit bine cu mine. Postul s-a intinerit, iar eu nu mi-am mai gasit locul. Am inceput un format nou insa, pe parcurs au aparut tot felul de schimbari si ajunsesem sa nu stiu unde este de fapt locul meu", a declarat noua vedeta a Antenei 2. Intrebata cat i-a luat aceasta decizie de a pleca din postul unde a activat 7 ani, Mihaela Tatu a spus: "cam 30 de minute".

Continuarea in Vedeta.ro 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare