Vedete din Romania

Mihaela Tatu este o romantica

Mihaela Tatu nu a reusit sa stea mult timp departe de camera de luat vederi, asa ca ea va putea fi vazuta in curand la Romantica, odata cu debutul grilei de primavera , relateaza Cancan. Fosta prezentatoare a emisiunii "De 3xfemeie" va avea o emisiune de divertisment cu invitati din toate domeniile, ce va fi difuzata de luni pana vineri, pe acelasi tronson orar in care Teo Trandafir isi desfasura propriul show, "Teoviziunea".

Colaborare posibila cu Prima TV

Pentru ca Mihaela si Teo sunt foarte bune prietene inca de pe vremea cand erau colege in acelasi trust, dupa plecarea de la Acasa TV a lui Tatu, s-a zvonit ca cele doua vedete se vor reuni in grila de programe a postului Prima TV. Se pare ca nu a fost sa fie asa, insa influenta lui Teo s-a vazut in alegerea profesionala a ex-moderatoarei emisiunii "De 3xfemeie".

Mai multe oferte

Dupa ce a avut oferte de la posturile patronate de Dan Voiculescu, Antena 2 si Euforia TV , Mihaela Tatu a ales televiziunea unde Teo a fost directoare si de unde a plecat, pastrandu-si bunele relatii cu sefii. Inca de pe vremea in care conducea postul Romantica, Teo a recunoscut ca si-a dorit o colaborare cu Mihaela, dar nu a vrut sa-i strice angajamentele din trustul Pro. “Cand eram la Romantica si ocupam o functie de conducere, mi-am dorit-o pe Mihaela acolo, dar a fost o lipsa de sincronizare. Am considerat la vremea aceea ca trebuie sa-mi las fostii colegi in pace, ca sa nu le fac rau, si de aceea nu am sunat-o.”, a declarat Teo. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare