Vedete din Romania

#revenire #concediu medical #mihaela tatu #fibrom uterin

Mihaela Tatu revine la TV dupa concediul medical

Mihaela Tatu a fost operata de urgenta pentru extirparea unui fibrom uterin . Vedeta atrage atentia tuturor femeilor sa nu-si ignore corpul si sa ingrijeasca atunci cand au probleme.

Acum, Mihaela se simte bine si se recupereaza. Promite ca va reveni la TV cu emisiunile "Celebri sau nu" si "Hanul lu' Tatu".

"Sunt bine, analizele dupa operatie sunt bune, ma voi intoarce dupa recuperare in Antena iar pentru voi doamnelor, ca sa citez o actiune pe care o salut, sa nu uitati cat de mult contati, inainte de orice, in vietile voastre. Asa ca, aveti grija de voi!", a declarat Mihaela Tatu, citata de Click.ro.

Dupa ce medicii i-au descoperit un fibrom uterin , Mihaela Tatu a decis sa urmeze un tratament homeopat, care a oprit dezvoltarea acestuia, dar a dus si la complicatii care au necesitat o interventie chirurgicala de urgenta.

"Pur si simplu sunt in concediu medical . Dar ai dreptate, e posibil ca publicul sa gandeasca orice pentru ca totul s-a petrecut foarte repede. Si ma suna si acum prietenii, amicii, care ma intreaba ce-i cu mine si cu emisiunile. Am avut o problema de sanatate pe care am depasit-o cu bine. Multumesc Celui de Sus, cu foarte bine. M-am operat", a mai spus Mihaela Tatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare