Vedete din Romania

#facultate #divort #familie #designer #proiecte #mihai albu

Mihai Albu: "Iulia a trecut familia pe locul doi"

Designerul Mihai Albu continua declaratiile in ceea ce priveste divortul sau de Iulia. Creatorul a confirmat ca unele dintre motivele care au dus la despartire ar fi intiativele si proiectele profesionale ale editorului de moda Iulia Albu.

Desi a tot declarat ca nu va mai face nicio marturisire privind divortul de sotia sa, Mihai Albu nu se poate abtine. Acum, designerul sustine ca Iulia incepuse sa-si neglijeze familia si s-a implicat prea mult in cariera sa si ca nu mai exista nicio sansa de impacare.

"Nu ne impacam, mergem pana la capat, in principiu am demarat actele, la noi nu a fost ruptura din lipsa dragostei, ci de timp petrecut impreuna, care nu ca ne-a indepartat, dar ne-a macinat.

S-a angrenat in niste proiecte si a trecut familia pe locul doi si eu sunt un tip ocupat, ea a fost mai ocupata decat mine, daca a ales sa faca o facultate la zi, dar nu e timp, la 31 de ani nu mai faci facultate la zi, eu o sustin, dar unde mai e viata de familie? Cand ne vedeam din cand in cand erau certuri, nici nu mai aveam timp sa mai discutam de familie.

Am zis sa gasim o cale si am ajuns la solutia asta, nu am prins-o cu altul. Am ajuns sa ne vedem mai des cand aveam proiecte impreuna, nu e normal", a declarat Mihai Albu.


Sursa foto: www.adevarul.es
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului