Vedete din Romania

# mihai albu paste #iulia albu #mihai albu

Mihai Albu, singur de Paste. De ce nu poate sa isi vada fiica

Creatorul Mihai Albu trece prin momente grele. Anul acesta va petrece sarbatorile pascale doar cu mama sa, in varsta de 93 de ani. Designerul nu isi va putea vedea fiica deoarece au facut Pastele impreuna nul trecut. Astfel, conform programului de vizite stabilit, Mikaela va sta cu mama ei, Iulia Albu, anul acesta. 

Se pare că celebrul creator de modă nu va putea nici măcar să își telefoneze fetița, deoarece Mikaela ar avea apelurile restricționate de către mama sa, adolescenta având posibilitatea de a suna la doar două numere de telefon. 

„Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei. Nu poate nici ea să sune pe nimeni. Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine. Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei.

Mika nu va veni de Paște, pentru că am avut o treime din vacanță, a fost 10 zile la mine. Anul trecut a făcut cu mine Paștele, acum s-a potrivit să fie cu mama ei. Eu voi sta cu mama, trebuie să stau cu ea, necesită îngrijire permanentă. Am făcut amândoi vaccinurile, ea are 93 de ani”, a declarat Mihai Albu, la Antena Stars, potrivit celor de la spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare