Vedete din Romania

# mihai bendeac coronavirus #mihai bendeac

Mihai Bendeac, infectat cu noul coronavirus

Mihai Bendeac a dezvaluit ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. El a avut simptome usoare, insa membrii familiei au fost afectati mai grav. Potrivit dezvaluirilor facute de actor, au fost infectati mama, tatal, fratele, unchiul si matusa sa.

Bendeac a marturisit ca s-a infectat cu noul coronavirus dupa ce a participat la inmormantarea bunicului sau. Se pare ca preotul care a oficiat sluja era infectat cu coronavirus. 

Cei mai afecaţi au fost unchiul şi mătuşa care au ajuns la spital.Mihai Bendeac a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat actorul.Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată şi a rămas fără gust şi miros. Mama şi tatăl actorului au pătimit timp de 8-9 zile.

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului