Vedete din Romania

#mihai bendeac #despartire #blog

Mihai Bendeac si-a pierdut increderea in femei

Mihai Bendeac sufera in dragoste. Desi in plan profesional lucrurile ii merg foarte bine, fostului “monden” ii lipseste insa dragostea pe care i-o oferea inainte fosta iubita , cantareata Georgiana Ionita .

Bendeac recunoaste ca in sufletul lui s-a instalat neincrederea in femei. “Celebritatea are doua taisuri. Avantajele sunt evidente. Dar vine la pachet cu niste lucruri oribile. Eu mi-am pierdut increderea in femei. Nu stiu cum. Nu stiu cand. Pur si simplu am pierdut-o”, scrie fostul “monden” pe blogul lui.

El isi aminteste de fosta iubita si de momentele frumoase petrecute impreuna, care au devenit insa trecut. “E cumplit sa te desparti de cineva atata timp cat inca ai sentimente pentru persoana respectiva. Iar daca persoana respectiva este cantareata, poti avea siguranta ca ti-e greu sa asculti si muzica. Mai ales melodiile care te leaga de ea. In cazul meu, Holograf – “Dincolo de nori”, Pink – “I don’t belive you…” si multe altele”, marturiseste Mihai, amintindu-si de fosta iubita.

In urma cu cateva luni presa mondena scria ca Mihai Bendeac ar trai o frumoasa poveste de dragoste cu Georgiana Ionita, o tanara cantareata. La sfarsitul lunii iulie, relatia dintre cei doi s-a incheiat iar fosta iubita a lui Bendeac a fost vazuta sarutandu-se cu unul dintre preferatii cluburilor mondene din Capitala, omul de afaceri Claudiu Patrascu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului