Vedete din Romania

#teatru #galati #mihai bendeac

Mihai Bendeac, speriat de un intrus pe scena teatrului din Galati

Mihai Bendeac a trecut printr-o experienta traumatizanta pe scena teatrului din Galati, cand un intrus a patruns pe scena si a inceput sa vorbeasca cu actorii.

Incidentul, petrecut in timpul spectacolului “Crima la Howard Johnson”, l-a facut pe actor sa se gandeasca sa renunte la turneele de teatru din tara.

“La un moment dat, a urcat pe scena un barbat care se credea Dumnezeu. Era nebun! Se vedea clar! Avea semne pe maini si era evident ca avea ceva cu mine. A fost un moment socant si chiar am vrut sa renunt, sa nu mai sustin spectacole in tara”, a declarat Mihai Bendeac, citat de Ziarulring.ro.

Actorii au parasit scena, insa au revenit apoi pentru continuarea spectatolului. Dupa incident, tanarul, care cumparase bilet la piesa, a fugit.

“Imi place improvizatia, dar in acele momente, cand l-am vazut pe acel barbat indreptandu-se spre mine, m-am speriat atat de tare incat nu am reactionat in niciun fel. Poate ca nu mi-ar fi fost frica, dar, tinand cont ca primesc mesaje de amenintare zilnic de la diverse persoane, m-am speriat. Acest episod nu avea cum sa nu ma marcheze.

Putea sa scoata un cutit sa-l infiga in mine si el, nebun fiind, ar fi scapat, iar eu…, nici nu vreau sa ma gandesc. S-ar fi putut intampla o tragedie . Colegii mei , regizorul si actorul Emanuel Parvu si actrita Diana Cavallioti s-au speriat foarte tare. Parvu se uita numai la mainile agresorului sa vada daca scoate vreun obiect, iar Diana a izbucnit in plans”, a mai spus Mihai Bendeac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului