Vedete din Romania

#mihai bendeac #operatii estetice mihai bendeac #cariera mihai bendeac

Mihai Bendeac vrea sa apeleze la medicul estetician

Actorul de comedie Mihai Bendeac isi doreste sa faca o serie de modificari in ceea ce priveste cariera, dar si aspectul sau fizic, intrucat este de parere ca artistii au nevoie de schimbari periodice .

El declara ca nu se lasa influentat de parerile celor din exterior, deoarece stie cel mai bine cum sa-si construiasca propria imagine.

"Interventii vestimentare, spirituale sau chiar chirurgicale. La noi suna ciudat, dar pe mine nu ma intereseaza cum e la noi si cum gandeste lumea in Romania. Artistul e un produs. Si produsele isi schimba ambalajul periodic. In plus, am nevoie sa trag de mine la sala, am mai multe lucruri de facut", a subliniat artistul intr-un interviu oferit revistei ProTV Magazin.

In afara modificarilor legate de aspectul fizic, Mihai Bendeac si-a propus si o schimbare de directie in plan profesional. Actorul doreste sa-si incerce talentul in show-uri complexe, diferite de momentele de comedie realizate pana in prezent.

"Asta nu inseamna ca nu ma veti mai vedea la TV. Dar voi face doua show-uri pe an. Mari si lucrate asa cum imi place mie, in amanunt si la secunda, ceea ce e greu in ritmul actual", a mai declarat Bendeac.

Susa foto : libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare