Vedete din Romania

#sarbatori Mihai Calin #traditii sarbatori #Norocul iti bate la usa #vedete intern #showbiz #mihai calin #sarbatori

Cum a inceput Mihai Calin sa faca avere. Povesti uimitoare

Mihai Calin, prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, difuzata de Kanal D, in fiecare sambata seara de la ora 21:30,  spune ca a castigat primii bani in copilarie, de Sarbatori, cand mergea la colindat.

“De la varsta de 5 ani si pana la 14 ani, am mers cu Plugusorul si colindul in cartierul Rahova, unde m-am nascut. Cea mai mare suma pe care am castigat-o in aceasta perioada a fost de 100 de lei, la varsta de sapte ani. Erau bani multi pentru un copil, la vremea aceea. Imi amintesc ca aveam o gramada mare de monede”, spune Mihai.

Un unchi de-al sau, binevoitor, a vrut sa-l scape de gramada mare de metal  si i-a propus  sa ii schimbe suma respectiva intr-o singura bancnota de 100 de lei.

“Eu m-am opus categoric! Eram ferm convins, ca asa, cu multe monede si bancnote, am mai multi bani decat cu o singura hartie, nu intelegeam ca valoarea este aceeasi”, a relatat, amuzat de aceasta intamplare din copilarie, Mihai Calin.

Prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa” isi aminteste cu placere de farmecul Sarbatorilor de iarna de altadata si regreta ca s-au pierdut traditii care erau bucuria copiilor pe vremuri. “Fiul meu, Matei, in varsta de 9 ani, nu merge nici cu Plugusorul, nici cu colindul. Ar fi cam dificil sa o faca: oamenii si-au pus, la intrarea din bloc, interfon, ca masura de protectie impotriva infractorilor. Oamenii sunt tematori si rareori primesc cu colindul. Se mai intampla sa deschida usa atunci cand colindatori sunt studentii de la Teologie, care canta foarte frumos”, a conchis prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”.

CITESTE SI: Kate, destin la indigo cu printesa Diana. Cine ii vrea raul ducesei?

4 cupluri de vedete pe caree le-am vrea din nou impreuna

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare