Vedete din Romania

#anastasia lazariuc #casa revendicata #parasit #mihai constantinescu

Mihai Constantinescu, fara casa si iubita

Cantaretul Mihai Constantinescu nu are noroc. Dupa ce a fost evacuat din casa revendicata de vechii proprietari, acum, iubita lui, Simona Secrier , l-a parasit.

Mihai si Simona s-au cunoscut pe cand ea facea parte din formatia Etno pe care a parasit-o in 2005, pentru o cariera solo. Cuplul, in care ea este mai tanara cu peste 20 de ani ca Mihai, a fost fotografiat in ipostaze intime, dar abia la inceputul verii cei doi au recunoscut ca sunt impreuna.

Se pare ca fericirea lor nu a durat mult. Click! sustine ca Simona l-a parasit pe cantaret. Dupa ce Mihai, 62 de ani , a fost evacuat din casa de fostii proprietari, el a fost nevoit sa se mute intr-o garsoniera cu chirie.

Mihaela Constantinescu (foto), fosta sotie a cantaretului a fost cea care a deconspirat relatia lui cu Simona, la doi ani dupa ce, tot ea, a dezvaluit ca Mihai si Anastasia Lazariuc au fost impreuna timp de zece ani. Cei doi au sustinut intotdeauna ca relatia lor e doar profesionala.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului