Vedete din Romania

# mihai constantinescu inima # mihai constantinescu bolnav #mihai constantinescu

Mihai Constantinescu, marturisiri despre operatia la inima

In urma cu cateva saptamani, Mihai Constantinescu a suferit o noua interventie la inima. Artistul a incercat sa ascunda faptul ca are probleme de sanatate, iar interventia s-a realizat in mare secret.

Recent insa, artistul a facut primele marturisiri despre boala de care sufera si a tinut sa multumeasca tuturor pentru grija pe care au aratat-o fata de el.

"Eu mulţumesc tuturor care s-au gândit frumos la mine, care mi-au spus că au fost lângă mine cu gândul. Sunt ferm convins că asemenea gânduri fac doar bine. Acum 10 ani mi-am pus valve biologice. Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult", a spus Mihai Constantinescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului