Vedete din Romania

#infectie coronavirus #coronavirus #stare grava #3 sud est

Mihai de la 3 Sud Est, la terapie intensiva din cauza coronavirusului

Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membri ai formatiei 3 Sud Est se afla internat in stare grava in spital, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Mihai Budeanu se afla in prezent la Terapie Intensiva, unde primeste tratament de specialitate.

 

Anuntul a fost facut de colegii sau de trupa, pe pagina oficiala de Facebook a formatiei. Acestia le transmit oamenilor sa se protejeze, deoarece "nu este de joaca cu acest virus".

"Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.
Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.
Va tinem la curent cu starea lui Mihai.”, este mesjul postat pe Facebook.

"Starea lui de sanatate nu este foarte buna. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, insa unitatea noastra nu ofera, deocamdata, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia", a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului din Mangalia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului