Vedete din Romania

#Mihai Gainusa emisune radio #radio Seven #mihai gainusa

Mihai Gainusa, o noua emisiune la radio. Va fi coleg cu Marius Vintila la Radio Seven

Astazi a fost lansat Radio Seven, un post cu profil cultural si universitar, inlocuind HFM, care se se poate asculta in Bucuresti, pe frecventa 103,4. Mihai Gainusa va avea astfel o noua emisiune la radio!

“Uneori, viata iti dovedeste ca e rotunda ca un disc de vinil. Pentru mine, surpriza a fost sa ma reintalnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat inceputurile in meserie”, a recunoscut Mihai Gainusa. Din echipa noii echipe fac parte Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.

Acesta prezinta matinalul “Sapte dimineata” (07.00 - 10.00) alaturi de Laura Ivancioiu. Acesta cuprinde informatii pentru bucuresteni, subiectele zilei discutate cu ascultatorii, dar si rubrici produse si scrise de Mihai Gainusa.

Alte emisiuni ale postului sunt  “Tibi de la 10.00” cu Tiberiu Ursan, “Robert de la 14.00”, cu Robert Tache. Marius Vintila raspunde de emisiunea de la 17.30 - 19.30, "Cuvinte. Cu Vintila".

In fiecare luni, de la orele 22.00, Marius Chivu invita cate un scriitor, pentru a discuta o carte nou aparuta si a asculta impreuna melodiile preferate ale invitatului.

“Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toti suntem din target, si ca varsta, si ca preferinte muzicale. O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat. In epoca “fast-everything”, noi o sa facem slow-radio, redescoperind impreuna cu ascultatorii valorile radioului pe indelete”, potrivit lui Bogdan Stratula, directorul executiv al Radio Seven.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului