Vedete din Romania

#Mihai Mitoseru tata #Mihai Mitoseru doliu #vedete intern #mihai mitoseru #showbiz

Mihai Mitoseru, devastat de durere! Si-a condus astazi tatal pe ultimul drum!

Zi extrem de trista pentru prezentatorul tv Mihai Mitoseru, care astazi si-a inmormantat tatal, decedat la sfarsitul saptamanii! Dan Mitoseru avea 83 de ani si suferea de cancer de foarte multa vreme!

 

In ciuda faptului ca 20 de ani nu a tinut legatura cu tatal sau, Mihai Mitoseru a fost cel care s-a ocupat, impreuna cu mama sa, Camelia Mitoseru, de inmormantare.

In ultima perioada, relatia vedetei cu parintele sau intrase pe un fagas normal. Mai mult, Mihai Mitoseru este cel care l-a tinut de mana pe parintele sau cand si-a dat duhul. “Ultimele luni au fost de-a dreptul chinuitoare. Nu a mai vrut sa mearga la spital pentru ca probabil a vrut sa moara acasa. Dumnezeu l-a luat la el ca sa nu mai sufere atat. A trait frumos, dar...Mihai a fost cu el la spital. Aveau o relatie foarte buna. A murit cu Mihai de mana", a spus Camelia Mitoseru, intr-o interventie telefonica la Antena Stars.

“Era tatal meu, indiferent de ce s-a intamplat in trecut. In fata bolii supararea a disparut. L-am ajutat si ingrijit in ultima parte a vietii sale. Am constiinta impacata ca am facut tot ceea ce trebuia pentru el. I-am luat tatei sicriu de culoare visinie. El tinea cu Rapid, a iubit echipa asta de fotbal toata viata sa!”, a spus Mihai pentru WOWbiz.ro!

Parintii prezentatorului tv s-au despartit imediat dupa nastererea acestuia. “Am avut o casnicie nefericita cu Mitoseru! Am tras cat am putut eu de aceasta relatie, nu m-a inselat, nu m-a batut, dar pur si simplu s-au adunat multe si nu mai puteam sa traiesc cu el. Am realizat asta cand coboram scarile maternitatii, cu Mihai in brate. Venise mama sa ma scoata din spital pentru ca el jucasese toti banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goala pe dinauntru si am spus «GATA!”. .

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului