Vedete din Romania

#mihai morar #adriana musteata #adrian pintea

Mihai Morar, hartuit si el de tanara obsedata de Adrian Pintea

Mihai Morar si Adrian Pintea au impartit aceeasi femeie cu obsesii! Se pare ca femeia care are o obsesie ptr Adrian Pintea si pretinde ca marele actor nu a murit, are antecedente de obsesii pasionale si cu alta persoana publica, indragitul Mihai Morar.

Chiar in matinalul de la Radio Zu , Mihai a declarat ca si el a fost hartuit de catre adriana musteata luni de zile si a fost nevoit sa o dea pe mana politiei din cauza insistentelor ei. Fana cu pretentii pasionale pentru Mihai il astepta in fiecare dimineata la radio, acolo unde il urmarea si vroia sa i se urce in masina.

Degeaba Mihai tot insista sa il lase in pace, caci don'soara nu intelegea nimic. Mihai chiar a povestit o intamplare haioasa care l-a blocat intr-o zi: "Din cauza ca ma agasa incontinu, intr-o dimineata i-am adresat cateva cuvinte obscene tocmai pentru a ma lasa in pace. Mirearea mea a fost ca raspunsul ei a fost ca ma iubeste si mai mult cand o injur".

La scurt timp dupa aceea Mihai a fost nevoit sa o dea pe mana politiei deoarece fana devenise agasanta dar si periculoasa. Tot Mihai a povestit ca in declaratia de la politie femeia a spus ca ea avusese nenumarate nopti de dragoste cu prezentatorul, insinuand faptul ca acestia au trait o adevarata idila, intamplata, normal, numai in mintea Adrianei!

Urmatorul pe lista Adrianei, decedatul Adrian Pintea!

Dupa incidentul cu Mihai Morar, obsesiile Adrianei au vizat alta persoana publica care insa ar trebui lasata sa se odihneasca in pace. In cotidianul Click de astazi aflam ca Adriana o ameninta pe sotia marelui actor Adrain Pintea. Lavinia este speriata si declara pentru Click:

"De cateva luni, primesc, zi si noapte, zeci de mesaje si telefoane injurioase si de amenintare, de la o individa, fana infocata a lui Adrian. E bulversata ca Adri s-a casatorit cu mine, ca eu i-am fost mireasa, si nu ea. Mai mult, de cateva zile, mi se adreseaza ca si cand vorbeste direct cu Adrian. Ultimul mesaj, primit de la ea, suna cam asa: "Manca-i-ai creierul nevesti-ti, ca te-ai insurat cu creierul ei!". Se refera la faptul ca, odata, Adri a declarat ca s-a casatorit cu mine, pentru ca sunt frumoasa si am creier. Am vorbit deja la Politie, pentru ca nu mai suport".

Speram ca aceasta fata sa inceteze si sa isi gaseasca linstiea alaturi de un iubit real si sa nu isi doreasca publicitatea cu forta deoarece va ajuinge doar o prezenta penibila prin diverse emisiuni.

 

Sursa: Replica Vedetelor

 

Citeste si

Lavinia Pintea, terorizata de o fana a lui Adrian

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare