Vedete din Romania

# fetita mihai onila #moarte vedete #Mihai Onila

Mihai Onila, declaratie socanta: "Fetita mea este vie, nu moarta!"

In urma cu cateva luni, Mihai Onila, cunoscut ca fost component al trupei AXXA, trecea printr-o mare incercare, dupa ce si-a pierdut fetita, diagnosticata cu o tumoare inoperabila pe creier. Acum, el face declaratii suprinzatoare, aratand ca trecerea in nefiinta a micutei Emily Hope este in continuare greu de acceptat pentru artist. 

"Fiica mea este vie, nu este moartă. Ea a lăsat trupul. Suntem entităţi energetice, prin energie putem pentru totdeauna păstra legături cu cei dragi. Noi de pe Pământ putem comunica cu cei care au plecat. Fetiţa mea îmi spune că mă iubeşte şi că este bine. Nu e nimic străin de sentimentele pe care le-aş avea când o strâng pe soţia mea în braţe. Voi dacă strângeţi pe cineva în braţe nu îi spuneţi că faceţi asta pentru că îl iubiţi, se simte asta. Comunicarea sufletească se traduce şi la nivel mental. Sunt om şi îmi doresc ca aici în trup să am liniştea necesară să fac ce trebuie să fac în misiunea mea", a spus Mihai Onilă la Antena Stars. 

Ioana Emily Hope a fost diagnosticata cu o tumoare pe creier in toamna anului trecut dupa ce parintii au observat intr-o zi ca micuta mergea putin schiopatand, iar un pumn i-a ramas inclestat. Medicii au constatat tragicul diagnostic si nu au putut face nimic, deoarece tumoarea se afla intr-o zona inoperabila. Micuta a murit pe 24 noiembrie 2016, la doar 9 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului