Vedete din Romania

# fetita mihai onila #deces fiica Mihai Onila #Mihai Onila

Mihai Onila, despre ultime clipe de viata ale fetitei sale. Ce-a facut cu cenusa copilei

La doua saptamani de la disparitia fiicei sale, Ioana Emily Hope, in varsta de 9 ani, Mihai Onila, fostul component al trupei Axxa, a povestit, printre lacrimi, cum s-a stins Emily.


 ”Noi am facut toare eforturile sa se faca bine. Noi vedeam ca ea slabeste… Ea stia ca e bolnava si spunea ca nu are chef sa manance. in ultimele trei zile spunea ca numai poate si intreba cat mai e. Ea era mai puternica ca noi. Am sunat la salvare si in momentul cand sunam ea a respirat adanc si gata s-a dus. Salvarea a venit repede. Apoi medicii au resuscitat-o, dar era pulsul foarte slab si ne-au spus ca degeaba incercam. Am mers la ea si i-am spus: Te iubesc, acum ne lum adio. Ea s-a albit si s-a dus. Eu am comunicat pana la momentul incinerarii si acum comunicam sufleteste. Sotia a visat-o, eu nu. Tot ce e legat pe pamant va fi legat si in cer. Cenusa ei este la noi acasa intr-o urna alba”, a declarat Mihai Onila, printre lacrimi, la Pro TV.


Artistul mai spune ca dupa Emily s-a imbolnavit au mers impreuna la Sfinx. El a marturisit care au fost si ultimele trei dorinte ale micutei: ”sa mearga in Hawaii, sa inoate cu delfinii si sa se intoarca la Sfinx”. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului