Vedete din Romania

#Ham Talent #show talente #vedete intern #mihai petre #showbiz

Mihai Petre, din nou jurat. Testeaza talentul cainilor, soparlelor si papagalilor

Cel mai de temut jurat al show-urilor de talente revine din aceasta toamna pe micul ecran! Coregraful Mihai Petre va fi “inscaunat” din nou jurat la Antena 1! Mihai Petre va trece de la a juriza prestatii de dans, asa cum s-a facut remarcat la Pro TV, la a juriza momente de dresaj cu caini, sorpale, porci vietnamezi sau papagali.


Mihai Petre va sta la masa juriului, alaturi de Diana Munteanu si dresorul Gabriel Cocu, pentru a analiza prestatia unor caini, pisici, soparle, serpi, porci vietnamenzi, papagali, dihori, toti, bineinteles ajunsi alaturi de stapanii lor.

Misiunea sa va fi cu atat mai dificila cu cat la preselectiile emisiunii de divertisment “Ham Talent” romanii au venit nu numai cu pisici, caini si papagali, ci s-au inscris in concurs si cu serpi, dihori, porci vietnamezi si chiar cu tarantule si soparle.

Pentru a fi siguri ca nici un animal - fie el salbatic sau de casa - nu va pati ceva, in echipa de prezentatori au fost cooptati si doi reprezentanti ai Protectiei Animalelor, care vor urca pe scena in calitate de coprezentatori.

Prim episod ar trebui sa fie difuzat la Antena 1 incepand cu luna octombrie.


 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului