Vedete din Romania

#mihai traistariu #permis de conducere #sofer

Mihai Traistariu a ramas fara permis

Duminica seara, in timp ce se intorcea de la Bacau, Mihai Traistariu a ramas fara permisul de conducere. Artistul a subliniat insa ca a fost deposedat de acest act intr-un mod cel putin dubios.

Potrivit declaratiilor date de cantaret ziarului "ring", oamenii legii i-au luat permisul pentru ca vroiau sa se laude . Autoritatiile pe de alta parte sustin ca Traistariu a trecut pe culoarea rosie a semaforului.
 
"Veneam de la Bacau, mergeam spre Bucuresti. Am trecut prin Ploiesti si la Baneasa m-a oprit politia. Cica am trecut pe rosu, spun ei. Erau doi politisti, unul mai batran si unul mai tanar. Unul voia sa ma lase in pace, dar cel mai tanar n-a vrut. Mi-a zis ca a iertat si ieri pe cineva, si alaltaieri, dar pe mine nu poate sa ma ierte ca el e omu' legii. M-a lasat fara permis sa se laude prin statie. Cred ca voia sa-si treaca in portofoliu ca i-a ridicat lui Traistariu permisul", a povestit cantaretul pentru "ring".

Mai mult de atat, artistul sustine ca este ceva dubios in toata aceasta itamplare. El spune ca unul dintre politisti era sub influenta alcoolului si ca masina de politie nu era nici macar de politie ci doar un simplu autoturism de culoare galbena.

"Mi-a scris eronat data pe dovada. Unul dintre politisti era beat. Mie mi s-a parut ca era putin cam ametit. I-am propus sa ma testeze pe mine, apoi si pe el, sa se vada cine a consumat alcool, dar n-a vrut. Puteam sa-i scriu pe act, la sectiunea mentiuni, lucrurile astea, dar n-am vrut sa-i fac probleme. Cei doi nu aveau nici masina de politie, aveau o masina galbena", a subliniat Mihai Traistariu pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare