Vedete din Romania

#toxoplasmoza #pisici #voce #mihai traistariu

Mihai Traistariu ar putea ramane fara voce din cauza unor pisici

Mihai Traistariu a descoperit in cele din urma adevarata cauza a raguselii sale.

Agentia de Presa Mondena relateaza ca, dupa ce a efectuat cateva analize,  Trastariu a aflat ca s-a imbolnavit de toxoplasmoza de la cele patru pisici ale sale. Boala se poate extinde, artistul putand chiar sa-si piarda vocea.  Toxoplasmoza se manifesta prin marirea ganglionilor limbatici, dureri in gat sau la nivelul abdomenului, temperatura si stare generala proasta.

Mihai Traistariu a anuntat de curand ca de cativa ani are niste microbi in gat, care ii afecteaza corzile vocale si care nu-l lasa sa sustina mai mult de un concert pe zi.

"Am fost la noua medici specialisti si fiecare are parerea lui. In trei ani, am primit noua diagnostice. Acest microb din gat e rezistent la toate antibioticele. Nu imi este rau, dar mi se umfla gatul, ragusesc si cel mai tare ma streseaza ca nu stiu ce am, ca sa ma pot trata. (...) M-am si saturat de atatea pastile si prafuri. Fac aerosoli zilnic si sughit din cauza asta, am facut si tratamente cu bioenergie , magnetism. Cred ca le-am facut pe toate si nimic. Acum am gasit pe Internet o miere, cica e foarte buna. E din Noua Zeelanda si o sa-mi comand", a declarat  Mihai Traistariu in urma cu o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului