Vedete din Romania

#scandal #homosexual #mihai traistariu #tarky

Mihai Traistariu s-a certat cu Tarky la TV

Mihai Traistariu si cel care pretinde ca i-a fost iubit , Tarky din Onesti, s-au certat in direct miercuri seara, in legatura cu asa-zisa relatie pe care cei doi ar fi avut-o.

Cantaretul spune ca Tarky si ziaristii de la Cancan au copt un scenariu care sa il discrediteze si sa faca publicul sa creada ca e homosexual, pornind doar de la o intalnire intr-o cafenea din Bucuresti si de la statura sa mica si vocea "de castrat".

Flancat de logodnica sa Ioana si de verisoara sa, in emisiunea Happy Hour de la ProTv, Traistariu a anuntat ca il va actiona in justitie pe Tarky si ziarul Cancan. "Il dau in judecata pe "Puiutul" care m-a facut homosexual!", a spus Traistariu.

Tarky sustine ca Traistariu l-ar fi sarutat intr-o seara de vara, in propria masina. Cantaretul a amintit insa ca tot sezonul estival 2008 nu a avut permis de conducere (el fiind suspendat de politie), asa ca a fost plimbat de colo colo de iubita lui sau de taxiurile de la firma sa.

Tarky mai povesteste ca a continuat sa se vada cu Mihai pe ascuns, intr-o vila din Eforie si la Bucuresti. Cei doi s-ar fi sarutat si mangaiat, dar nu au facut si sex pentru ca Tarky nu voia. Mihai Traistariu neaga intreaga poveste, la fel ca si iubita sa, care sustine ca acesta a stat doar cu ea si ii face declaratii de dragoste in fiecare zi.

Mai mult, Mihai a declarat ca a venit in Bucuresti la invitatia Cancan, care l-a chemat pentru un show caritabil , iar apoi ziaristul respectiv nu a venit la intalnirea stabilita. In schimb, a aparut Tarky, care a facut tot posibilul sa il sarute in cafeneaua cu pricina si, apoi, pe strada. Veriosoara lui Mihai, prezenta la intamplare, sustine toate spusele cantaretului.

Intervievat telefonic de Catalin Maruta, redactorul-sef de la Cancan, Adrian Artene, a negat ca ar fi existat vreun plan ticluit cu Tarky pentru a-l surprinde in timp ce se saruta cu Traistariu.

Editia de joi a Cancan publica transcrierea unui convorbiri telefonice dintre Mihai Traistariu si Tarky, care nu clarifica insa deloc lucrurile.

Iata transcrierea:

Tarky: "Mihai, zi-mi, tu astazi esti in Bucuresti cumva?"

Mihai Traistariu: "Nu, sunt la Constanta".

Tarky: "Si in Bucuresti cand mai ajungi?"

Mihai Traistariu: "Pe 24 incolo, nu stiu nimic..."

Tarky: "Vroiam sa-ti zic... nu stiu daca tu mai tii minte, inainte sa mergi tu la Eurovision (n.n. - mai 2006), cand m-ai chemat la tine acasa, ca eu nu aveam de unde sa stiu ca tu stai la "Podul de butelii" sau ceva de genul asta, in zona aia... Mie mi-a zis atunci.. asta am vrut sa-ti spun, dar n-am avut cand si mi-a fost rusine de tine. Bogdan din Onesti mi-a zis ca a fost si a stat o luna de zile acasa la tine, in Constanta. Asta e un prieten, e si el gay ca si noi, bineinteles, dar mi-a zis "Cristi, uite asa si asa..." si de asta vroiam sa zic daca ajungi in Bucuresti si vrei sa ne intalnim la o cafea, la o..."

Mihai Traistariu: "Eu habar n-am cine e Bogdan de care vorbesti..."

Tarky: "Mai, a fost prieten cu Gabi care lucreaza la Ministerul de Interne, fosta ta relatie, care ati avut o relatie de patru ani de zile... nu stiu... eu pe Gabi din Constanta il cunosc, pentru ca un prieten de-al meu, Gabi din Iasi, a fost si a stat la el si Gabi cu care ai avut tu o relatie, eu il stiu, da-l in puii mei! Nu am avut pe plan sexual, Doamne Fereste, vreo treaba cu el, doar il stiu... (...) Zi daca vrei sa ne vedem, cand vrei tu..."

Mihai Traistariu: "Bai, nu stiu, ca eu stau cam greu cu timpul acum. Cand vin in Bucuresti am o emisiune scurta si am fugit acasa. (...) Uite ca nu prea pot vorbi ca sunt in juriu la un concurs, mai vorbim... (...)"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului