Vedete din Romania

#boala #miere #mihai traistariu # boala corzi vocale

Mihai Traistariu s-a vindecat de boala misterioasa

Mihai Traistariu s-a chinuit cinci ani sa se vindece de o boala la care medicii nu au gasit un diagnostic . Artistul si-a vindecat corzile vocale cu miere comandata de pe Internet.

In ultimii ani, Mihai Traistariu a cautat tot felul de tratamente care sa-l ajute sa scape de o bacterie care ii afecta vocea si corzile vocale. Nici medicamentele, nici drumurile le cele mai bune clinici din Europa nu l-au ajutat pe cantaret.

Medicii i-au pus noua diagnostice diferite de-a lungul timpului, insa nu au stiu ce tratamente sa-i prescrie. Intr-un final, interpretul hitului 'Tornero' s-a orientat catre leacurile babesti. Asa a ajuns sa comande de pe Internet miere de eucalipt, miere cu scortisoara si propolis.

'Acum nu mai ragusesc, pot canta mai mult de o ora si ma simt foarte bine. Singurul lucru este ca, la concerte, imi iau tratamentul in geanta dupa mine, dar m-am vindecat!', a povestit Mihai Traistariu pentru Click.
 

Sursa foto: showmania.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului