Vedete din Romania

# nick radoi coronavirus #nick radoi

Milionarul Nick Radoi, infectat cu coronavirus: "Acum înteleg de ce mor oamenii"

Milionarul Nick Radoi, in varsta de 57 de ani, stabilit de ani buni in America, a marturisit ca a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a dezvaluit ca a trecut prin momente foarte dificile si ca acum intelege de ce mor oamenii din cauza acestui virus. Nick Radoi a marturisit ca el nu credea in acest virus si nici in purtatul mastii.

"Am trecut printr-o situatie destul de grava. Nu prea am vorbit cu nimeni, dar acum sunt sanatos, ok. Am avut coronavirus! si eu, si fratele meu. Cred ca amândoi am fost neglijenti. Eu am fost foarte neglijent. Nu ca nu credeam în virus, dar nu credeam în masca, în chestii de genul acesta, de a nu putea socializa. Multe lucruri nu aveau sens pentru mine", a marturisit milionarul pentru click.ro.

Crede ca a luat virusul de la cazino

"In California e totul închis, nu prea ai cum sa te distrezi, tot ceea poti sa faci este sa mergi în cazino, sa joci. In cazino, lumea era ca înainte, fara masti, cazinourile erau supraîncarcate de oameni si, undeva acolo, s-a întâmplat sa iau coronavirus. Bineînteles ca am simtit toate simptomele, am fost la doctor, nu am vrut sa stau la spital si am urmat tratamentul acasa. Vreau sa zic ca n-as dori nimanui sa treaca prin aceasta situatie. Eu sunt un om sanatos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripa, dar frica te face sa crezi ca n-o sa reusesti. Noi am reusit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi. Acum înteleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înteleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sanatate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simtit ca nu mai pot, ca n-o sa reusesc", a mai declarat Nick Radoi pentru Click!

Nick Radoi a devenit acum extrem de precaut si de responsabil. Ii îndeamna pe toti sa fie la fel, pentru ca doar asa ne putem proteja unii pe ceilalti. "Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenti, îi rog sa faca ceea ce fac eu acum. Imi pun doua masti pe fata, mi-e frica sa ma întâlnesc cu oamenii, ma spal de zeci de ori pe mâini daca ating o scara sau altceva. As dori ca toti cei care nu cred, sa dea importanta, pentru ca este foarte nasol sa treci prin acest virus. Mai bine protejeaza-te si încearca sa ai grija de tine. Eu am avut nevoie în jur de doua-trei saptamâni sa ma fac bine. si eu, si fratele meu. Au fost multe rugaciuni din partea familiei", a mai spus afaceristul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului