Vedete din Romania

#vedete intern #Cornel Patrichi #mioara roman #petre roman #showbiz

Mioara Roman: „Cornel Patrichi a fost iubitul meu”! Ce spunea coregraful despre Petre Roman

Mioara Roman si regretatul Cornel Patrichi au trait o poveste de iubire, despre care fosta sotie a lui Petre Roman a decis sa vorbeasca de curand.

„In 1971, cu doi ani inainte sa-l cunosc pe Petre, Cornel Patrichi a fost iubitul meu. Dupa cateva luni, mi-a zis ca nu ma merita, ca el e un golan. Cand l-am cunoscut pe Petre, s-a aflat in oras, in lumea buna artistica a Capitalei.

Imi da telefon Cornel si imi spune: «Mioara, am auzit ca ai gasit unul pe masura ta». «Da, pe masura mea, depinde cum o iei.» «Hai, la examen!» si m-am intalnit cu el la Ateneu si am stat de vorba vreo doua ore. Mi-a zis sa aduc si poze. si a zis: «Da, asta e de nivelul tau!» «si e mai destept ca tine!», l-am tachinat eu. «Aici am niste dubii, dar, ma rog…»

Peste vreo saptamana, imi da din nou telefon si mi-a zis «Bravo, iti dau voie sa te mariti cu asta». Peste inca o saptamana, ma suna iarasi Cornel: «Mioara, tot ca prieten, eu nu numai ca te-am iubit, te-am si admirat si respectat. E ceva la Petre… aparent nu are niciun defect. Care o fi defectul?» Asta inseamna un artist cu scanteie… El a simtit ca Petre e un om slab in relatiile interumane”, a povestit sotia fostului premier, pentru pentru ziarulring.ro

Cornel Patrichi s-a stins din viata la 5 aprilie 2016, dupa ce a fost diagnosticat in urma cu cinci ani cu cancer pulmonar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare