Vedete din Romania

#dovezi #divort #copil #drama #mirabela dauer

Mirabela Dauer: "Daca eu as fi vorbit, ar fi fost rau pentru multa lume"

Drama cantaretei Mirabela Dauer a fost acoperita mult timp de discretie. Copilul luat de langa ea la divort nu a iubit-o niciodata ca pe o mama, lucru care o doare inca pe Mira , chiar si dupa 30 de ani.

La inceputul acestui an, Mirabela a fost nevoita sa contracareze declaratiile fostului ei sot catre presa de scandal, acuzand-o ca si-a parasit copilul. Ea a dezvaluit abuzurile la care a fost supusa in timpul casniciei nefericite.

Cantareata nu s-a putut bucura prea mult de fericirea de a fi mama, pentru ca fiul i-a fost luat la divort si a fost crescut de oameni care l-au invrajbit impotriva ei.

"Cand era mic, i se spunea ca am murit. Mai apoi, cand a mai crescut, venea singur si ma vizita, insa, dupa ce a implinit 18 ani, m-a uitat. Nu a mai vrut sa auda de mine si eu am invatat ca dragoste cu sila nu se face. Sunt constienta ca propriul meu copil nu m-a iubit niciodata! Din cauza lui, am trait 30 de ani de cosmar!", a povestit Mirabela, la "Happy Hour".

Mira: "Am o viata noua acum"

Mirabela nu a vrut niciodata ca drama ei sa fie facuta publica. Ea mai are inca dovezi despre nedreptatile suferite datorita fostului ei sot, dar nu le va folosi niciodata.

"Dorm foarte linistita noaptea pentru ca judecata este Acolo si vom plati cu totii pentru ce facem pe Pamant. Daca eu as fi vorbit, ar fi fost rau pentru multa lume. Am probe, lucruri ingrozitoare, ascunse de 30 de ani undeva si au murit, sunt intr-un sertar cu gunoaie . Am o viata noua acum, am multi copii in jurul meu care ma iubesc cu adevarat", a declarat solista pentru Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare