Vedete din Romania

# Mirabela Dauer rinichi # Mirabela Dauer operatie #mirabela dauer

Mirabela Dauer, grav bolnava: "I-au extirpat un rinichi, dar i-au taiat si din alte organe"

Cantareata Mirabela Dauer a trecut prin momente foarte dificile. La sfarsitul lunii ianuarie, dupa ce a sustinut un concert in Israel, artista a acuzat dureri insuportabile la rinichi.

A fost internata de urgenta, iar dupa cateva investigatii medicii au decis sa o opereze. I-a fost extirpat un rinichi, doarece a fost descoperita o tumoare.

„Dragii mei, Nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!  Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!…  Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt!  Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei. Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând… Vă îmbrățișez tare, tare…”,  a scris Mirabela dauer pe contul de socializare, la scurt timp după operație.

Surse medicale au declarat insa pentru cancan.ro ca starea vedetei ar fi mult mai grava si ca pe langa extirparea rinichiului, doctorii i-au mai taiat si din alte organe.

„Doctorii i-au scos un rinichi, dar i-au mai tăiat şi din alte organe afectate. Momentan este în recuperare, merge într-o direcţie bună. Se află internată într-un spital privat din Fundeni, unde este îngrijită aşa cum trebuie”, au confirmat surse medicale, potrivit click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare