Vedete din Romania

# Mirabela Dauer rinichi # Mirabela Dauer operatie #mirabela dauer

Mirabela Dauer, operata de urgenta! I s-a extirpat un rinichi!

Clipe pentru Mirabela Dauer! Cantareata a suferit o interventie  chirurgicala urgenta dupa ce medicii ce i-au descoperit o tumoare la rinichi.

Despre starea artistei si motivele care au dus la aceasta operatie a vorbit Raul, partenerul sau de scena. El a spus ca Mirabela are grija de sanatatea ei si ca i s-a descoperit o tumora la rinichi in cursul analizelor facute recent. "A fost necesara extirparea rinichiului si a pietrei, a tumorei. Operatia a avut loc azi si acum este la terapie, ea a vrut ca totul sa se intample discret. Dar nu va fi nevoie sa stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxata, nu va merge cu mine in turneu, operatia o impiedica sa ajunga in SUA acum”, a declarat Raoul pentru Antena Stars.

”Ea a fost foarte curajoasa si a primit vestea matur. Nu este singura, are alaturi persoane dragi care sunt pregatiti sa o ajute oricand”, a mai spus Raul.

Mirabela Dauer a scris si ea pe contul ei de pe o retea sociala: „Dragii mei, Nu m-am gandit ca e o mare stire faptul ca a trebuit sa suport o interventie chirurgicala. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!  Va dati seama ce se intampla daca nu iesea bine?!…”. Artista a mai spus ca acum se recupereaza si nu poate depune efort prea mare, ceea ce ii este destul de greu, avand in vedere ca este o fire atat de activa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare