Vedete din Romania

#Mutu si Consuelo #Victor Piturca si Vica Blochina #Katie Holmes si Tom Cruise #miracole craciun #vedete intern #showbiz #craciun #vedete Craciun

Miracole de Craciun. 3 cupluri separate s-au reunit de Sarbatori de dragul copiilor

Faptul ca Sarbatorile au ceva magic nu e doar o vorba in vant. Dovada stau ultimele "impacari" dintre vedete, fie ele si doar de dragul copiilor.

Mutu si Consuelo

Sursa foto: wowbiz.ro

Adrian Mutu se pare ca incearca sa isi salveze casnicia dupa ce s-a zvonit ca urmeaza sa divorteze de Consuelo, femeia cu care are doua fetite. Zvonurile au fost lansate de apropiatii celor doi, iar acestea au fost alimentate toata vara de aparitia fotbalistului in ipostaze tandre cu fel de fel de domnisoare.

Cu toate acestea, atacantul roman a decis sa faca sarbatorile departe de tara si de tentatii. Astfel, Mutu se afla de cateva zile in Republica Dominicana, acolo unde locuiesc fiicele sale impreuna cu sotia.

Sursa foto: facebook.com

Cele trei se pregatesc deja de doua saptamani pentru sosirea lui Adrian. Consuelo a postat pe Facebook o fotografie in care ea si fetele impodobeau bradul de Craciun. Apropiati de-ai lui Mutu au dezvaluit, pentru Libertatea, ca acesta i-ar fi oferit in genunchi sotiei un inel cu diamante, in semn de iertare pentru numeroasele escapade amoroase. "Iubirea mea, imi voi face mai mult timp pentru tine si superbele noastre fetite", i-ar fi promis Mutu frumoasei sale sotii.

Citeste si:

O actrita celebra, refuzata pentru ca nu a facut o facultate

Tariceanu, din nou tata! Sotia sa a nascut ieri!

Cat a costat controversata rochie a lui Carmen Iohannis

 

Victor Piturca si Vica Blochina

Sursa foto: libertatea.ro

Victor Piturca si Vica Blochina vor petrece Sarbatorile impreuna, scrie fanatik.ro. Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal va reveni in Romania pentru a fi alaturi de familia sa, dar si de fiul pe care il are cu frumoasa Vica, femeia care i-a fost amanta vreme de 16 ani.

Sursa foto: radio.bzi.ro

"Edan e foarte fericit ca tatal lui va veni in tara si va petrece sarbatorile alaturi de el. Nu au stabilit inca unde vor merge, daca va veni el acasa la Vica sau nu", a declarat, pentru cancan.ro, o sursa din apropierea antrenorului. Astfel, Vica si Piturca vor petrece cel putin cateva ore impreuna, de dragul fiului lor.

Katie Holmes si Tom Cruise

Sursa foto: unica.md

Impacarile de Sarbatori se poarta si peste Ocean. Katie Holmes si Tom Cruise vor face anul acesta Craciunul impreuna, in noua casa a actritei, pentru ca fetita lor, Suri, in varsta de 8 ani, sa se bucure de prezenta ambilor parinti.

"Katie ar fi vrut sa petreaca Craciunul cu familia ei, dar a pus-o pe Suri pe primul loc in viata ei si vrea sa faca tot ce ii sta in putere sa o vada fericita", a declarat o sursa pentru presa americana. Katie Holmes si Tom Cruise au divortat in 2012, dupa cinci ani de mariaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare