Vedete din Romania

# reactii albulescu #moarte Mircea Albulescu #mircea albulescu

Mircea Albulescu, umilit si injurat in ultimele ore de viata

Actorul Mircea Albulescu nu a avut parte de o ultima zi de viata linistita. Se pare ca doar cu cateva ore inainte de a ajunge la spital, el a fost injurat in plina strada de un sofer nerabdator, care nu a suportat ca marele actor se deplasa prea incet pe trecerea de pietoni. 

Umilinta a fost surprinsa intamplator de un jurnalist care a relatat intreaga scena pe Republica.ro. Acesta se afla in zona Pietei Romane, pe unde trecea si actorul care pare ca deja se simtea atat de rau incat abia reusea sa mearga. 

"Un bătrân înalt traversează foarte greu, de-abia merge. A rămas ultimul pe trecere. Instantaneu, claxoane. Multe, un cor cacofonic. Un tânăr din dreptul meu, mai tânăr ca mine, pe banda 1, înjură lung și apăsă claxonul cu fața tumefiată. Se aud și alte sudălmi. Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip. E Mircea Albulescu. De-abia merge. Mașina din fața mea demarează în trombă, foarte aproape de el, șoferul țipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mișcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane, cei din spate se grăbesc. Mi se face rușine. Și eu claxonez uneori mașina din față la semafor. Șofer de București. Mitică”, a scris Cătălin Sava, pe republica.ro.

Se pare că Mircea Albulescu se simțea atât de rău, încât nu mai era în stare nici să treacă strada, în timp ce șoferii nervoși încep să țipe la el. Pare o poveste bucureșteană destul de banală, însă bătrunul era marele actor, înjurat în ultimele lui ore de viață: „Bătrânul din povestea de mai sus, care trecea cu greu strada la ora 14.00, la intersecția dintre strada Enescu și bulevardul Magheru, se numește Mircea Albulescu. Actorul a ajuns ieri, după ora 16.00, la Spitalul Floreasca. Acuza probleme cardiace. Azi noapte, la ora 1, a fost constatat decesul. În urmă cu doi ani, Mircea Albulescu a fost supus unei triple operaţii de bypass la inimă. Avea 81 de ani.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare