Vedete din Romania

#mircea radu #amor #sex #poveste

Mircea Radu: "Te pun in toate pozitiile si nu ma mai satur de carnea ta"

Mircea Radu tot de povesti de iubire se tine. Desi nu mai prezinta emisiune „Din dragoste” care l-a consacrat de altfel, fostul prezentator tv doreste sa ne arate in continuare talentul sau in ale "corazon"-ului. Ce cale a ales de data aceasta? Una simpla si la indemana si anume mediul online. Astfel, sub pseudonimul de Paul Radu Mircescu, acesta descrie cu lux de amanunt pe blogul sau o partida de amor de-a dreptul incendiara.

Din povestire reiese ca presupusa idila prezentata cu atata maiestrie de vedeta Antena 1 ar fi avut loc in camera unui hotel din strainatate, intr-o frumoasa dupa-amiaza de primavara.

"Stam amandoi pe terasa unui hotel aflat pe o strada in panta si pietruita, in plina primavara. (...) Eu tac, tu vorbesti - despre orasul acesta, despre nori, despre pantofi...Imi mai zici ca jumatate din populatia lumii bea un pahar de vin in fiecare zi, iar eu completez ca, probabil, restul e beata deja... Razi ca un copil, tragandu-ti intentionat colturile gurii in jos, apoi vrei sa urcam in camera hotelului. Nu-mi spui pentru ce, dar eu care te cunosc, stiu... Platesc, ne ridicam si din doi pasi ajungem in hol... In lift te tin de mana fiindca mi-e frica sa nu te pierd. Pentru ca am pierdut de foarte multe ori, inca de foarte tanar, fac lucruri pe care altii nu le inteleg decat greu sau niciodata....Cum ar fi, de pilda, sa tin de mana orice femeie pe care o iubesc, in orice imprejurare, chiar si atunci cand suntem la cumparaturi sau in ascensor", isi incepe povesteaMircea Radu.

Vedeta continua depanarea amintirilor intr-un forma si mai intensa, abordand o serie de detalii picante ce te lasa sa te intrebi daca aceasta poveste de dragoste chiar s-a intamplat cu adevarat sau este un simplu produs al fictiunii si nimic mai mult. 

"Te dezbraci rapid (atat de iute incat ma faci sa rad)... Ma asez pe marginea patului si iti spun sa te duci in dreptul geamului ca sa te vad mai bine - atat eu cat si soarele, dar si vecinii de vizavi. Iti privesc abdomenul tare, de femeie care nu a naacut niciodata, si alunita din capul pieptului. Respiratia iti ridica si coboara sanii iar racoarea face ca sfarcurile si zona ce le inconjoara sa para doua planete Saturn, identice... Facem dragoste. In timp ce adulmec indaratul urechii tale, te pun in mintea mea in toate pozitiile. In toate cele cate vor urma si in cele din viitorul indepartat... Si nu te mai tin de mana, ci trag de carnea ta... Cu cat ma bucur mai mult de tine, cu atat nu ma mai satur..."

Autorul  scrierii de pe blog isi incheie istorioara romantioasa cu o serie de comparatii pline de subintelesuri care ii aduc un omagiu insusi conceptului de femeie.

"Ritmul e lent, din ce in ce mai lent, pana ne oprim de tot... Stam pe spate si pentru ca respiram in contratimp, tu spui ca parem o sinusoida. Eu rad, ma pun intr-un cot si te privesc in ochi de foarte aproape... Esti atat de femeie incat ma minunez - aproape ca imi vine sa iti multumesc ... Mi-e asa de teama sa nu te pierd... Asa de teama incat intind bratul catre tine, te iau de mana si te tin strans. Asa cum as face daca am fi intr-un lift cu care am cobori cat mai adanc in noi".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare