Vedete din Romania

#mircea solcanu #operatie #pensie

Mircea Solcanu a ramas cu sechele severe dupa operatia pe creier

Mircea Solcanu s-a retras de pe micul ecran in urma cu 7 ani. Fostul prezentator TV s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate si a suferit o operatie pe creier. In urma acestei interventii chirugicale, Mircea Solcanu a ramas cu sechele severe.

'Potrivit statisticilor, trebuia sa se termine si efectul operatiei, ea imi asigura un numar limitat de ani pana la o recidiva sau necesitatea unei alte operatii. A trecut termenul, nu am nicio problema, in afara de pierderea auzului total la o ureche si 70% la cealalta, adica sunt aproape surd. De sapte ani, verile mi le petrec pe plaja, cu beri si oameni buni, deci nicio opreliste', a declarat Mircea Solcanu, in exclusivitate, pentru Impact.

Traieste dintr-o pensie de 880 de lei

Daca in urma cu cativa ani buni se bucura de notorietate, Mircea Solcanu traieste acum dintr-o pensie de handicap. Locuieste in orasul sau natal Constanta si este student la actorie. El traieste acum din pensia de 880 lei si se mai ajuta de pensia mamei sale, care are un venit similar.

Fostul om de televiziune a marturisit ca a fost uitat de toata lumea, singurii care se mai intereseaza de viata lui fiind doar prietenii din copilarie.

'Vorbe bune are numai Dumnezeu. Tin legatura cu cateva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevarati ma bucur ca nu exista doar in carti. Cine sunt ei? Prietenii care au ramas prieteni si care m-au asteptat cuminti, tacuti si decenti sa vin acasa. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine inainte sa fiu chiar la Radio, adica de pe la 15 ani, iar joi am implinit 45. Eram curios cine isi aminteste, mai nimeni. Dar, pentru mine, conteaza mai mult cei care conteaza si care, culmea, isi si amintesc, deoarece ei pentru mine sunt aproape totul. Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodata', a mai marturisit Mircea Solcanu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare