Vedete din Romania

#homosexualitate #mircea solcanu #vedete intern #Povestiri de noapte

Mircea Solcanu continua seria declaratiilor-soc! Iata cum i-a spus mamei sale ca este homosexual!

Mircea Solcanu continua seria declaratiilor socante despre orientarea lui sexuala. Dupa postarea jignitoare a vedetei pe Facebook cu privire la familia baietelului ucis de caini, vedeta a incheiat colaborarea cu Acasa TV si a ramas fara jobul de prezentator al emisiunii "Povestiri de noapte". Sa fie oare noile iesiri in presa ale vedetei, cu marturisiri surprinzatoare despre viata de homosexual si modul in care si-a anuntat mama de orientarea sa, o strategie de PR, cu scopul de a-si gasi un nou job?

Varsta de 14 ani, momentul constientizarii inclinatiei sale sexuale

Mircea Solcanu si-a dat seama ca are o atractie pentru barbati la o varsta foarte frageda, cand a constatat ca interesele lui erau total diferite fata de ale altor baieti de varsta lui: "Devreme, pe la 14 ani. Toti colegii mei dezvoltau relatii adolescentine - biletele de amor, inimioare pe banca, garoafa rosie pe modelul din "Liceenii" - dar mie imi lipseau astea din program. Mie imi placeau niste colegi", a declarat vedeta intr-un interviu acordat revistei Ciao.

Mama sa a crezut ca este o strategie pentru a atrage audienta

Din pacate, mama fostului prezentator tv nu a aflat de la fiul sau de orientarea lui sexuala, ci din presa. O lunga perioada, aceasta a fost intr-o stare de negare vizavi de vestea bomba care s-a abatut asupra ei: "Mama nici nu a crezut. Ea, fiind in Italia, m-a sunat cand a aflat si i-am confirmat. Pana anul asta, de Paste, mama n-a crezut. Zicea: "Eeee, te-au pus aia sa zici asa, ca sa faci audienta! Imi dau seama ca nu poti sa vorbesti la telefon, dar stiu ca te-au pus aia." Anul asta m-a intrebat din nou. "Mai, mama, e adevarat?" "Da", i-am zis "si sunt fericit". "Ei bine, atunci eu sunt si mai fericita ca tine"", a declarat Solcanu in acelasi interviu.

Citeste si: Bianca Dragusanu face din nou declaratii socante! A divortat ca sa ii demonstreze lui Victor ca il iubeste

Mircea Solcanu, traseul de la vedeta discreta la personaj scandalos

Pana nu demult, Mircea Solcanu parea a fi una dintre cele mai discrete personaje din showbizul romanesc, neimplicandu-se in scandaluri de proportii ori relatii amoroase controversate. Insa incepand cu vara anului trecut si pana in prezent, scandalurile parca s-au tinut lant in viata acestuia.

Citeste si: Cine ii ia locul lui Mircea Solcanu la "Povestiri adevarate". Iata intre cine se da marea competitie

In august 2013, Solcanu a fost implicat intr-un scandal de proportii cu artistul Florin Chechisan, cunoscut in comunitatea gay sub numele de Keky. Se pare ca vedeta l-a paruit pe Keky chiar in mijlocul parcului, dupa ce au aparut in presa zvonuri ca artistul s-ar fi culcat cu iubitul lui.

Cel mai mare scandal a avut loc insa la inceputul acestui an, cand, intr-un acces de furie, vedeta a postat un mesaj jignitor la adresa familiei copilului ucis de caine, anul trecut, postare care a pus capat carierei sale in trustul PRO: "Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu va place munca, duceti-va copilul sa-l manance alti caini, se pare ca din asta traiti. Ce suma ati incasat in urma participarii la emisiuni TV, acelea care se desfasurau cand copilul vostru era pe catafalc? Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celalalt copil, nu sunteti demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i invatati sa fie cruzi cu animalele."

Sursa foto: Cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare