Vedete din Romania

#mircea solcanu #vedete intern #disparitie Mircea Solcanu

Mircea Solcanu, disparut fara urma?

Mircea Solcanu, fostul prezentator al emisiunii "Povestiri de noapte", de la Acasa TV, a disparut de cateva zile, dupa scandalul pe care l-a creat prin declaratiile revoltatoare pe care le-a facut pe pagina sa de Facebook la adresa familiei lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi intr-un parc din Bucuresti anul trecut.

Prietenii spun ca s-ar fi retras in Italia

Desi intial Mircea Solcanu marturisise ca, dupa ce isi va da demisia de la Acasa TV, se va retrage in orasul sau natal, Constanta, se pare ca acesta s-a razgandit, mai ales ca in ultima vreme primea chiar amenintari cu moartea.

"M-am inchis in casa, mi-e frica si sa mai merg pe strada, am primit nenumarate amenintari cu moartea. Mi-e frica sa ies pe strada", a marturisit, pentru "Click!", Mircea Solcanu, in urma cu cateva saptamani.

Prietenii realizatorului TV au marturisit ca aceste amenintari l-au speriat foarte tare pe Mircea si de aceea a hotarat sa plece in Italia, unde mama sa lucreaza de cativa ani buni ca menajera.

"Nu stiu daca a ajuns in Italia, asa cum spunea, insa aceasta era destinatia pe care ne-a spus-o. Spera sa-si gaseasca de lucru acolo si sa uite de problemele pe care le-a avut in tara in ultima vreme", a declarat, pentru "Click, un prieten al fostului prezentator TV.

Nimeni nu mai poate lua legatura cu el

In acest moment, Mircea Solcanu este insa de negasit. Acesta si-a sters toate conturile de socializare, iar telefonul sau mobil este inchis.

"Vrea sa-si piarda urma si sa nu mai stie nimic de vechii prieteni. E dezamagit si acum crede doar in familie, cea care i-a fost mereu alaturi", a povestit acelasi prieten apropiat al realizatorului TV.

Probleme psihice?

In urma cu doua saptamani, Mircea Solcanu si-a dat demisia de la Acasa TV. Postul de televiziune a confirmat acest lucru printr-un comunicat, dar a precizat si ca realizatorul ar avea probleme de sanatate. Surse din anturajul realizatorului TV au marturisit ca aceste probleme ar fi unele de natura psihica.

"Acasa TV, postul care difuzeaza emisiunea "Povestiri de noapte", prezentata de Mircea Solcanu, isi exprima oficial scuzele pentru situatia creata de moderatorul show-ului mentionat mai sus. Regretam situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate. Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei Acasa TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate", au precizat reprezentantii Acasa TV intr-un comunicat de presa.

Citeste si:

Andreea Marin s-a casatorit cu Tuncay la Branesti. Alte dezvaluiri din viata intima a vedetei

Bianca Dragusanu: "Nu mai apar la tv"


Sursa foto: enational.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare