Vedete din Romania

#mircea stoian #un show pacatos #bianca dragusanu

Mircea Stoian face dezvaluiri din culisele emisiunii "Un show pacatos

Mircea Stoian a decis sa incheie colaborarea cu Antena 1, iar dupa patru ani petrecuti la acest post de televiziune, jurnalistul a facut o serie de dezvauliri privind jocurile de culise, motivele care l-au determinat sa plece si compromisurile facute.

Stoian marturiseste ca a fost nevoit sa isi creeze o imagine de "mos libidinos" pentru a castiga audienta, iar multe din subiectele prezentate in cadrul emisiunii "Un show pacatos" au fost regizate.

Totodata, omul de televiziune a atacat-o dur si pe fosta asistenta TV, Bianca Dragusanu, subliniind ca aceasta nu este in stare nici macar sa citeasca de pe prompter.

Nu a scapat de critica nici designerul Catalin Botezatu. Mircea Stoian a tinut sa sublinieze ca Bote este un sex simbol doar prin prisma propriilor declaratii, intrucat nu a fost vazut foarte des cu vreo iubita.

"Cat de dobitoc poti sa fii sa nu intelegi ca rolul meu acolo era de a enerva invitatii si de a-i face sa se simta prost?...
Bianca Dragusanu, care nici macar nu e capabila sa citeasca de pe prompter e super vedeta doar pe ce declara ea, desi nu a inceput nimic, nici macar o facultate, ca de terminat nu l-a terminat decat pe Cristea, Catalin Botezatu e idolul femeilor, desi totul se bazeaza pe propriile lui povestiri si declaratii".

Sursa foto: meme.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare