Vedete din Romania

Mirela Popa isi extinde afacerile

Creatoarea de moda, Mirela Popa , isi extinde domeniul de activitate. Desi hainele nu au nicio legatura cu mancarea, bruneta s-a asociat cu o prietena si in cel mult doua luni va lansa o firma de catering, convinsa ca profiturile vor fi substantiale, povesteste Cancan.

Livreaza la domiciliu

Astfel, Mirela va face bani livrand mancare la domiciliu sau la sediile firmelor din Capitala. Intreaga investitie le-a costat pe cele doua 80.000 de euro, suma pe care spera sa o amortizeze in cel mult un an. Aceasta cheltuiala a facut-o pe Mirela sa fie mult mai cumpatata cu banii si sa faca economie in domeniul vestimentar.

Face economii

Daca pana acum isi cumpara materialele pentru creatiile sale de la Paris, in cel mult o saptamana, ea va decola catre Dubai, unde se desfasoara "Targul international de shopping", iar reducerile sunt colosale. Si daca tot pleaca, fosta iubita a lui Bogdan Stelea va profita de cateva zile de vacanta pentru a-si pune gandurile in ordine, dupa despartirea de fotbalist, inainte de a intra in atelier pentru a pregati colectia de primavara-vara . Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului