Vedete din Romania

#Mirela Vaida haine #Mirela Vaida insarcinata #Mirela Vaida

Mirela Vaida nu vrea sa cumpere haine de gravida! Este insarcinata in 5 luni

Saptamana trecuta Mirela Vaida anunta oficial ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Mamica a doi copii, vedeta este insarcinata in 5 luni si asteapta un baietel.

Pana in acest moment, frumoasa moderatoare nu isi face griji in ceea ce priveste hainele, pentru ca s-a ingrasat doar doua kilograme.

“Nu imi fac griji in ceea ce priveste hainele pentru ca, se pare ca si de data acesta am noroc si sunt insarcinata tot iarna!! Am stiut eu de ce am pus la pastrare haine de la primele doua sarcini!!! Nu vreau sa investesc bani in haine pentru gravida, in special pentru aparitiile tv. Maria Andrei, cea care se ocupa de imaginea mea, stie cel mai bine ce mi se potriveste! Ne sfatuim si de fiecare data tine cont de starea mea de spirit cand imi alege tinutele. Stie sa ma “citeasca” si Imi propune mai multe variante si culori. Daca nu stau tocmai bine cu energia, imi propune tinute in culori tari si accesorii impozante. Asadar, prefer sa investesc in haine si lucruri pentru bebelus!”, declara Mirela Vaida.

“Mirela este o femeie superba, cu masuri armonioase, chiar daca este la a treia sarcina! Arata si se simte minunat, iar tinutele pe care le poarta la emisiune sunt in armonie cu starea ei de bine: sunt feminine, moderne si accesorizate foarte cool! :).”, spune Maria Andrei.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Totul pentru Dragoste - La bine si la greu, difuzata de Antena 1, si-a revenit foarte repede dupa primele doua sarcini. “Nici la prima si nici la a doua sarcina nu am fost nevoita sa fac schimbari majore in garderoba. Multumesc lui Dumnezeu am luat 12 kg la prima sarcina cu Carla si 15 kg la a doua sarcina cu Vladimir. Oricum fiind o diferenta de varsta foarte mica intre ei, am fost si sunt tot timpul in priza, asa ca, kilogramele cum apar, asa dispar! Nu am o reteta, am doar doi copii energici si dornici de joaca, si inca unul pe drum, astfel incat am propria sala de fitness la mine acasa!!!”, a mai adaugat Mirela Vaida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului