Vedete din Romania

#Mirela Vaida Craciun #Mirela Vaida insarcinata #Mirela Vaida copii #Mirela Vaida

Mirela Vaida, peripetii alaturi de copiii sai. Cum a sarbatorit Craciunul cu o luna mai devreme!

Mirela Vaida are un program extrem de incarcat, dar atunci cand vine vorba de cei doi copii, vedeta este in stare sa renunte la orice!

Pana sa vina pe lume cel de-al treilea copil, Carla si Vladimir, ii ocupa Mirelei tot timpul. Dupa programul de gradinita, cei doi micuti au activitati comune, astfel incat sa poata petrece mai mult timp impreuna. Zilele trecute, inainte de a merge la orele de inot, Carla si Vladimir si-au insotit mama intr-un supermarket pentru cateva cumparaturi. Nu mare i-a fost surpriza Mirelei cand cei doi copilasi au inceput sa umple cosul cu bunatati de Craciun!

“M-am dus sa-i iau de la gradinita pe la ora 16, in graba mare, pentru ca, de la ora 17, Carla avea cursuri de inot la o piscina din apropiere. Evident ca am plecat mai devreme, ca sa avem timp sa ii schimb, sa gasesc lejer un loc de parcare, sa ne tragem sufletul.. In sfarsit! Am ajuns mai devreme cu vreo juma’ de ora si pentru ca in apropiere e un hypermarket, zic hai sa-i iau repede si sa cumpar un kil de clementine si niste lapte!! Atat!!”, povesteste vedeta in cel mai recent articol pe blogul sau, Mirelavaida.ro.

In cateva minute dupa ce s-au vazut in magazin, mezinii familiei au inceputul sa isi faca siguri provizii pentru sarbatori. Carla a ales tot ce tine de Mos Craciun si Vladimir si-a completat colectia de masinute! 

“Cand ma uit in cos….pfff!!! Plin de jucarii, de caciuli cu reni, de seturi de masinute, de pijamale cu Elsa, un costum de Craciunita si unul de Mos, cornite cu reni si muulta ciocolataaaa!!! Mooor! Ce fac acum? Cum le scot?.. Incep cu explicatiile:  „Mami, trebuie sa luam doar ce avem nevoie. Daca va place ceva de aici, ii scrieti lui Mosu’ sa va aduca de Craciun si cu siguranta va va indeplini dorinta daca sunteti cuminti si mergem acum la piscina..” Si incep sa pun inapoi din produse… Vladimir nu dadea drumul cutiei cu masinute!! Trageam parte in parte de cutia aia si nu voia sa o lase din maini! „Masina, masina mea!”. Numai asta imi zicea, printre suzeta.”, povesteste vedeta.

Oricat de mult si-ar fi dorit Mirela sa ii faca pe cei mici sa mai renunte la cumparari, intr-un final a cedat si a ajuns la casa cu cosul plin si copii fericiti! Bucuria a fost si mai mare cand Carla si Vladimir au ajuns acasa si s-au apucat sa despacheteze toate cumparaturile.

“Cand ajung acasa si desfacem sacosele, astia doi imediat cu raportul la taica-su: „Tatii, uite ce ne-a cumparat mami: masinute lui bebe, mie ciocolata si Mos, costume de Craciunei pentru amandoi, carti de colorat, oua de ciocolata, coarne de ren, pijamale cu Elsa, caciula mov cu sclipici, ca din asta nu aveam..Uite, dupa ce papam, ne dai din Mosu’ ala, da? Eu vreau capul lui Mos Craciun, lui bebe ii dai din burtica Mosului!”, povesteste Mirela pe blogul sau.

Fericiti ca au primit tot ce si-au dorit, Carla si  Vladimir s-au imbracat si cu costumele de Craciun si spre “dezamagirea”’parintilor au mancat si ciocolata!

“Am iesit tacuta din dormitor…Copiii erau imbracati in Mosi. Vladimir era descult cu masinutele in mana, Carla mancase capul lui Mos Craciun intre timp…erau fericiti! Am zambit si eu cand i-am vazut… Uite cum am adus noi Craciunul in casa cu o luna mai devreme.. Doar pomul ne mai lipsea!”., continua Mirela povestirea pe blog.

Cum s-a incheiat aventura, puteti afla de pe blogul Mirelei Vaida- www.mirelavaida.ro.

Pana va aduce pe lume cel de-al treilea copil, Mirela Vaida a luat o pauza de la televiziune si de la musicalul Mamma Mia. Mirela este actrita la Teatrul de Revista Constantin Tanase si sustine recitaluri alaturi de bandul sau, Vaida show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare