Vedete din Romania

#mirela zivari #adriana bahmuteanu #farmece

Mirela Zivari, acuzata ca i-a facut farmece lui Bahmu

Jurnalista Mara Banica a lansat ipoteza ca psihologul Mirela Zivari i-a facut farmece Adrianei Bahmuteanu, care ar fi putut duce la nasterea ei prematura si la moartea fiului ei.

Sotia lui Silviu Prigoana a fost partenera de afaceri cu Mirela Zivari (foto jos), dar asocierea lor, o gradinita, nu a devenit profitabila asa ca Adriana s-a retras din afacere.

In emisiunea "Acces Direct", Mara Banica a prezentat o inregistrare audio in care un presupus apropiat al lui Zivari descrie ritualurile prin care aceasta a incercat sa o blesteme pe Bahmu.

"Nu e prima data cand mi se aduce la urechi asa ceva, dar puterea lui Dumnezeu e mare. Sunt in viata, nu m-a lasat Prigoana, mai vrem un copil... Deci eu zic ca binele invinge raul. Daca a facut ceva, ce sa zic, sa fie pacatul ei. Ar trebui sa mearga la o biserica sa-si ceara iertare . Nu am nicio dovada clara in acest sens, dar am mai auzit din vreo 6-7 surse, ceea ce ma pune pe ganduri. Eu cred in Dumnezeu, nu in farmece si se spune ca se intorc impotriva celui care le-a facut", a declarat Adriana in emisiune.

Darius Eduard , nascut prematur cu o greutate de numai 900 de grame, a incetat din viata la 22 iunie. Adriana si Silviu au declarat ca pierderea lui a fost unul dintre cele mai grele momente din viata lor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare