Vedete din Romania

#vedete intern #adrian iovan #deces Adrian Iovan #roxana ciuhulescu #amalia enache # accident apuseni #reactii vedete

Moartea lui Adrian Iovan: Reactiile vedetelor la tragica veste

Moartea pilotului Adrian Iovan a venit ca un trasnet pentru toti cunoscutii acestuia. Adrian Iovan era un om iubit, care mereu si-a riscat viata pentru cei din jur. In aceeasi maniera si-a gasit si sfarsitul, incercand sa ii salveze pe altii. Iata ce reactii au avut cei mai apropiati oameni ai pilotului la primirea acestei vesti tragice.

1. Amalia Enache

Prezentatoarea TV Amalia Enache a postat de curand un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi arata revolta fata de impasivitatea si neglijenta autoritatilor in cazul acestui tragic accident.

"Am trait vestile tragice in direct. Pana atunci, am trait, tot in direct, nelinistea ca salvatorii sunt inca pe drum, dupa ce padurarul localizase locul prabusirii. Dar mai ales am fost si sunt inecata de revolta ca oamenii astia mari si tari in functiile lor isi permit sa fie inceti chiar si intr-o astfel de situatie. Inceti, spun?! Gasiti sinonimul potrivit!", a scris Amalia Enache pe Facebook.

Citeste si: Adrian Iovan a murit in accidentul din Apuseni. Ultimele ore de viata

 Moartea lui Adrian Iovan - cauzele accidentului si cum ar fi putut fi evitat

2. Roxana Ciuhulescu

Realizatoarea TV Roxana Ciuhulescu era o prietena foarte apropiata a pilotului Adrian Iovan, iar vedeta este acum in stare de soc si nu ii vine sa creada ca acesta a murit.

"Nu-mi vine sa cred ca....a zburat spre Rai. A salvat 6 oameni, insa el n-a mai rezistat, esti un erou, Adrian Iovan. Imi plange sufletul pentru ca am pierdut un prieten extraordinar si un pilot de nota 10.
"Aviatorii nu mor niciodata, ei doar pleaca si nu se mai intorc".....
Cer senin, comandante! Imi va fi tare dor de tine...", a scris Roxana Ciuhulescu pe Facebook.

In timpul unei interventii telefonice in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Roxana Ciuhulescu a izbucnit in lacrimi si a declarat, de asemenea, ca Adrian Iovan este un erou si ca nu merita sa moara "ca un caine", intr-un avion vechi de 50 de ani.

Citeste si: Madalina Ghenea, insarcinata cu noul iubit?

3. Oana Roman

Oana Roman a primit si ea aceasta veste tragica cu foarte mare tristete. Vedeta l-a cunoscut foarte bine pe pilot in perioada in care a lucrat pentru compania Blue Air.

"Imi pare tare rau pentru Adrian Iovan! L-am cunoscut cand era pilot la Blue Air, iar eu lucram acolo in calitate de PR Manager! Desi relatia lui cu firma nu s-a incheiat in termeni amiabili, iar eu, ca reprezentant al companiei, a trebuit sa-l combat, am apreciat ca s-a aparat cu fermitate si fair play si, desi se simtea profund nedreptatit de catre companie, s-a luptat cu arme curate! Stiu ca isi facea cu pasiune meseria si astazi aviatia a pierdut un om de valoare! Dumnezeu sa-l odihneasca!", a scris Oana Roman pe Facebook.


Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare